Κριτικές για Keto BodyTone

 • Ιωάννης
  Πρόσφατα ο γιατρός μου είπε ότι με τις αρθρώσεις ή έχασαν βάρος, ή προετοιμάζονται για μια φρικτή ζωή, επειδή η οστεοαρθρίτιδα δεν μου επιτρέπει να περπατάμε. Στη συνέχεια, ο γιατρός συνέστησε Keto BodyTone. Χάρη σε αυτούς έχω χάσει 32 κιλά.
  Keto BodyTone
 • Γεωργία
  Το θέμα είναι ότι ο φίλος μου, που όλη του τη ζωή παλεύει με το υπερβολικό βάρος, του πρότεινα Keto BodyTone. Όταν τα παραγγείλει και να δοκιμάσει. Μπορώ να πω ότι είναι πραγματικά καθαρίζουν το αίσθημα της πείνας και μειώνει την όρεξη. Είμαι ευχαριστημένη από την αγορά.
  Keto BodyTone
 • Δήμητρα
  Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάψουλες δεν είναι η πρώτη φορά. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πήρα το υπερβολικό βάρος, και καμία δίαιτα δεν βοήθησαν. Για προγράμματα γυμναστικής δεν υπήρχε χρόνος. Στη συνέχεια, η στενή φίλη με συμβούλεψε Keto BodyTone. Έπαιρνε το πρωί και το βράδυ, 2 φορές την ημέρα. Έχασε 7 κιλά.
  Keto BodyTone
 • Κωνσταντίνος
  Χρησιμοποίησα κάψουλες Keto BodyTone. Κατάφερα να απαλλαγούμε από πτυχώσεις λαγόνες. Ωστόσο, κατά την εφαρμογή, επίσης, ασχολούνται με τη σωματική δραστηριότητα. Νομίζω ότι χάρη σε αυτό το συγκρότημα δεν έχω καταφέρει να επαναφέρετε 29 κιλά.
  Keto BodyTone
 • Βασιλική
  Έχω καιρό παλεύω με περιττές 10 κιλά. Έτσι, αυτό είναι το δοκίμασα δίαιτες, έπεσα πάνω σε κάψουλες για την απώλεια βάρους Keto BodyTone. Τους βοήθησε να χάσει τα περιττά κιλά. Έμεινα σε ένα ευχάριστο σοκ. Σας συμβουλεύω.
  Keto BodyTone
Βαθμολογία χρηστών Keto BodyTone
4.8
25